10 τρόποι για να καταστρέψετε την κουλτούρα του υπουργείου σας – Υγιείς ηγέτες

3
10 τρόποι για να καταστρέψετε την κουλτούρα του υπουργείου σας – Υγιείς ηγέτες

Σε μια εποχή τόσο μεγάλης αβεβαιότητας, είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιες σταθερές, απόλυτα εγγυημένες μέθοδοι για να καταστρέψετε την κουλτούρα ό,τι κι αν οδηγείτε.

Εδώ είναι. Δοκιμάστε τα!

  1. Να είστε τόσο απασχολημένοι με το υπέροχο όραμά σας και το εκπληκτικό έργο της διακονίας σας για τον Θεό που δεν έχετε χρόνο για τον ίδιο τον Θεό. Αλλάζεις τον κόσμο, σωστά; Είναι πολλή δουλειά. Απλώς δεν έχετε χρόνο για χάσιμο.

Αυτό είναι το πρώτο στη λίστα μας για καλό λόγο. είναι εκπληκτικό πόσο καλά λειτουργεί!

  1. Απαιτήστε τόση παραγωγή υπουργείου από την ομάδα και τους συναδέλφους σας που αυτοί δεν έχω χρόνο για τον Θεό.

Αυτή η δεύτερη μέθοδος προκύπτει φυσικά από το νούμερο ένα. είναι συναρπαστικό στην απλότητά του!

  1. Εστιάστε την προσοχή όλων στους κανόνες, τα συστήματα και τις πολιτικές.

Μην τους επιτρέψετε να εστιάσουν στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων που εξυπηρετούν. Αν το κάνεις αυτό, είσαι βυθισμένος. Θυμηθείτε, οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για τον οργανισμό – όχι το αντίστροφο!

  1. Φροντίστε να επισημαίνετε συνεχώς τα ελαττώματα οποιουδήποτε έχει τη χαρά να είναι τα δικα σου ηγέτης. Μην εστιάζετε μόνο στα κύρια πράγματα. θα εκπλαγείτε με τη δύναμη της κριτικής για πολύ μικρά πράγματα. Στην πραγματικότητα, όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο.

Αναζωογονητικά εύκολο να γίνει καλά, αυτή η μέθοδος λειτουργεί τέλεια σε οποιαδήποτε κουλτούρα ή πλαίσιο. Μην το περιορίζετε στο έργο του υπουργείου σας. δοκιμάστε το στο σπίτι! Δοκιμάστε το με τον σύζυγό σας, με τα παιδιά ή τους γονείς σας, με τους φίλους σας, με οποιονδήποτε και με όλους. Επισημάνετε οτιδήποτε. Τα παντα. Επανειλημμένα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσο εύκολα και βαθιά αλλάζει τη ζωή όλων γύρω σας.

  1. Όσον αφορά το θέμα της επισήμανσης των ελαττωμάτων των ανθρώπων, θυμηθείτε επιμελώς να το κάνετε και πίσω από την πλάτη τους σε άλλους. Είναι ένα «ένα-δύο γροθιά» που είναι δύσκολο να νικηθεί!
  2. Γίνε ο ειδικός σε κάθε θέμα, ανεξάρτητα από το αν γνωρίζεις ή όχι κάτι γι’ αυτό. Είσαι ο ηγέτης – αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πάντα τα πάντα, σωστά;
  3. Στενά συνδεδεμένη με τον αριθμό έξι είναι η αρχή του να μην δείχνεις ποτέ καμία αδυναμία ή έλλειψη. Αυτό θα τονίσει μόνο την ανάγκη σας για βοήθεια των άλλων, η οποία δεν είναι κατάλληλη για έναν ηγέτη!

Επιπλέον, η αποδοχή της βοήθειας ή ακόμη και της συμβολής οποιουδήποτε θα μοντελοποιούσε την αλληλεξάρτηση. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί από έναν ηγέτη με κάθε κόστος. Ο Θεός σας κάλεσε να γίνετε αετόςπετώντας στα ύψη πολύ πάνω από τη φασαρία του πλήθους από κάτω!

  1. Βασιστείτε περισσότερο σε θετικά ανθρώπινα παραδείγματα από ό,τι σε εκείνους τους παθιασμένους ανθρώπους που προφανώς απολαμβάνουν να υποφέρουν.

Πείτε ιστορίες για πετυχημένους αθλητικούς ήρωες, διασημότητες και πλούσιες εικόνες του επιχειρηματικού κόσμου, είτε γνωρίζουν τον Θεό είτε όχι. Διατηρήστε την προσοχή όλων στην επιτυχία και τη νίκη. Αυτό το «σταυρό» είναι για ηττημένους!

Δεν θέλετε η κουλτούρα σας να είναι μια κουλτούρα κακουχιών και πόνου. ποιος θα ήθελε να το ακολουθήσει; Διατηρήστε τα πράγματα θετικά και πάντα, να αποδεικνύετε πάντα με τα λόγια και τις πράξεις σας τη σημασία της νίκης.

  1. Μην δίνετε δύναμη μακριά? αποδώστε μόνο ευθύνες (χωρίς εξουσία). Κρατήστε τη δύναμη συγκεντρωμένη στον εαυτό σας. Είστε ο ηγέτης – να το θυμάστε αυτό! Και η ηγεσία, αν πρόκειται για κάτι, αφορά εξουσία.

Σε κάθε περίπτωση, το να δίνεις δύναμη δείχνει μόνο ότι εμπιστεύεσαι τους άλλους. Υποτίθεται ότι σε εμπιστεύονται, όχι το αντίστροφο. Να είσαι δυνατός!

  1. Διαβάστε ξανά το νούμερο ένα. Ναι. Σοβαρά. Εάν υπάρχει μόνο μία μέθοδος από αυτή τη μεγάλη λίστα που θυμάστε και ενεργείτε, ας είναι αυτή. Θα δουλέψει! Και, εδώ είναι το πραγματικά ωραίο μέρος: όλα τα άλλα θα ρέουν φυσικά από αυτό. Δεν θα χρειαστεί καν να θυμάστε να τα κάνετε! Αυτή είναι η δύναμη, όπως λένε, να κρατάς πρώτα τα πρώτα πράγματα.

Αυτό είναι. Και πάλι, αυτές οι μέθοδοι είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργήσουν για εσάς, όπως έχουν λειτουργήσει για τα πλήθη που ταξίδεψαν αυτό το μονοπάτι πριν από εσάς. Έχω δοκιμάσει και ο ίδιος μερικά από αυτά και μπορώ να τα προτείνω προσωπικά ως αρκετά στιβαρά και σταθερά αποτελεσματικά!

Ίσως και εσείς να έχετε ήδη δοκιμάσει μερικά; Μην συμβιβάζεστε μόνο με ένα ζευγάρι. δοκιμάστε τα όλα. Πηγαίνετε για το υψηλότερο! Μην είσαι απλώς ηγέτης – γίνε σπουδαίος ηγέτης!

Ενδιαφέρεστε να γράψετε για το HealthyLeaders.com; Μεταβείτε στη σελίδα Γράψτε για εμάς για να υποβάλετε ένα άρθρο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply